Udvendigt
Malerarbejde

Maling for private og erhverv

Udvendigt malerarbejde

Professionelt malerarbejde fra top til tå

Når der skal laves udendørs malerarbejde, står vi, hos Malerfirmaet Spilski, klar til at udføre hele opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring med malerarbejde samt lægning af epoxygulve til køkken, og vi stræber efter at være de bedste i branchen. Det gælder både vores håndværk og vores service, som altid skal være i top. Kunden er altid førsteprioritet, hvorfor vi aldrig går på kompromis med dine behov.

Som erfarent malerfirma har vi prøvet kræfter med en lang række forskellige opgaver. Vi har et bredt netværk af kunder indenfor stort set alle områder. Som maler står vi klar til at hjælpe, uanset om du har en butiksfacade der skal opfriskes, eller en kirke der trænger til at blive renoveret.

Vi tilbyder bl.a. udvendigt malerarbejde for:

  • Kirker
  • Private boligejere
  • Virksomheder

Du er i trygge hænder hos os

Det er essentielt for os, at du, som kunde, føler dig tryg gennem hele projektet. Derfor lægger vi et stort fokus på kommunikationen med dig.

Vi stræber efter at være så gennemsigtige som muligt og oplyse dig om alt, hvad vi foretager os. Det gør vi, uanset om du skal have malet et par vægge eller have renoveret hele bygningen.

Når vi har været ude hos dig, bliver du informeret om projektets fremgang og de fremadrettede planer. På den måde går intet over hovedet på dig, og du er klar over hvornår projektet forventes at være færdigt. Vi tager gerne en ekstra snak med dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for udvendigt malerarbejde hos Malerfirmaet Spilski? Så tøv endelig ikke med at give os et kald på tlf. 22 98 55 53. Vi er altid friske på at tage en snak om dine behov. Du er også meget velkommen til at sende en mail på maler@spilski.dk eller udfylde formularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et tilbud på din opgave

Vi besigtiger altid din opgave før tilbudsgivning. Udfyld formularen her.