Om os

Professionelt malerfirma på Sjælland

Om os

Hvem er vi?

Malerfirmaet Spilski blev i 2014 startet af Jimmi Spilski, der ønskede at løfte niveauet blandt malere i branchen. Siden da er det gået stærkt, og vi har opbygget en stor viden inden for en lang række forskellige maleropgaver hos erhverv, industri, private, institutioner samt foreninger.

Fra vores base i Svebølle dækker vi det meste af Region Sjælland bl.a. Roskilde, Holbæk og Ballerup. Er der brug for vores kompetencer i Hovedstaden eller Nordsjælland er vi også friske på at klare opgaven.

Maling af vægge og loft i stue

Kunden i højsædet

Vi er meget ambitiøse og passionerede inden for vores arbejde, hvorfor vi altid lægger en kæmpe indsats i vores håndværk. Med det sagt kræver det mere end blot dygtige hænder at levere en fremragende løsning. Servicen spiller en lige så stor rolle.

Hos Malerfirmaet Spilski kan du trygt forvente, at servicen er i top fra start til slut. Det gælder alt fra den indledende samtale med dig, til vi er færdige med opgaven. Vi sørger for at informere dig løbende, uanset om det er lagerrummet der trænger til et nyt epoxygulv, kirken der skal renoveres eller huset som skal males.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Er du frisk på at høre mere om mulighederne med os som din samarbejdspartner? Du er altid mere end velkommen til at give os et kald.

Ring til os på telefon 22 98 55 53 eller send en e-mail til maler@spilski.dk. Så vender vi straks tilbage. Du kan også kontakte os direkte fra hjemmesiden ved at udfylde kontaktformularen.

Få et tilbud på din opgave

Vi besigtiger altid din opgave før tilbudsgivning. Udfyld formularen her.