Indvendigt
Malerarbejde

Vi laver alle former for malerarbejde og stukarbejde

Indvendigt malerarbejde

Malerarbejde for private og erhverv

Trænger væggene til en ny omgang maling? Har I gang i en større renovering? Drømmer I om et ægte stukloft? Uanset hvilken type indendørs malerarbejde der skal laves, står vi klar til at fuldføre opgaven fra A-Z. Vi sætter barren højt, når det kommer til service og kvaliteten af vores håndværk.

Hos Malerfirmaet Spilski er kunden altid i højsædet. Derfor er det vigtigt at vi har en klar opfattelse af jeres behov og ønsker for maleropgaven. Som maler dækker vi alt fra Kalundborg til Holbæk og Roskilde og hjælper både private boligejere såvel som virksomheder eller boligforeninger.

  • Renovering af facader
  • Opsætning eller reparation af stuk
  • Maling af væg, gulv & loft
  • … og meget mere
Istandsættelse af stue

Løbende kommunikation med dig

Vi er af den overbevisning, at de bedste løsninger kommer på baggrund af et tæt samarbejde mellem kunde og maler. Et samarbejde hvor du hele tiden er oplyst om projektets fremgang.

Uanset om vi udfører indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde eller epoxy gulv til køkkenet er du sikker på at være informeret fra start til slut i processen. Hver gang, vi har været ude og lave noget hos dig, får du en opfølgning på, hvad der er blevet udført, samt hvad der mangler at blive lavet.

Udover den løbende kommunikation er det lige så vigtigt, at man kommer godt fra start. Derfor tager vi altid en grundig snak med dig som det allerførste. Det gør vi for at få et godt indblik i dine behov og ønsker, hvoraf vi kan tilpasse løsningen.

Lad os tage en snak om din opgave

Ring til os på tlf. 22 98 55 53, send en e-mail til maler@spilski.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så vender vi straks tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud på din opgave

Vi besigtiger altid din opgave før tilbudsgivning. Udfyld formularen her.